Køb af hvalp

Kennel Sunrunner Golden Retriever Anette Nygaard Sørensen Opdrætter Hvalpe Idom Holstebro

Mine hunde er familiehunde og hvalpene fødes inde i huset, hvor de også vokser op. De bliver vant til alle de lyde og aktiviteter der er i hjemmet, og lærer at omgåes de voksne hunde. Jeg lægger stor vægt på at give hvalpene den bedste start på livet, og arbejdet med prægning og socialisering har højeste prioritet.

Det er vigtigt for mig at finde det helt rigtige hjem til hver enkelt hvalp, og jeg forsøger efter bedste evne at matche hvalp og familie, således i som hvalpekøbere, og jeg som opdrætter har den helt rigtige mavefornemmelse, den dag hvalpen rejser til sit nye hjem. Det er ikke muligt at reserve en hvalp fra mit opdræt, inden man som ny hvalpekøber har været på besøg hos hundene og os.

Som opdrætter gør man sig mange overvejelser i planlægningen af et hvalpekuld. I mit avlsarbejde bestræber jeg mig på at avle racetypiske, sunde og funktionsdygtige hunde. Hunde med et sundt temperament, der er trænbare og velbalancerede er for mig alfa og omega. En hvalp herfra skal først og fremmest kunne fungere som familiehund, og forhåbentlig leve et langt liv som et fuldværdigt medlem af sin familie.

Jeg er meget interesseret i at følge hundene fremover, både i hvalpetiden og når hundene er blevet voksne. Det er gennem kontakten til mine hvalpekøbere jeg har mulighed for at evaluere på mit avlsarbejde, og jeg sætter stor pris på tilbagemelding om hundene.

 

 

Hvalpene leveres med:

- DKK stambog

- Sundhedsattest fra dyrlægen

- ID mærket med microchip

- Lovpligtig registrering i Dansk hunderegister

- DKK Købsaftale

- 1. vaccine og ormebehandlet

- Hvalpepakke med foder

- Mappe med råd og vejledning om en god start med hvalpen

 

Er du interesseret i at høre mere om mine hunde og tankerne bag mit opdræt er du velkommen til at ringe.

Jeg syntes altid det er hyggeligt med en hundesnak.